Spoštovani,

na Medobčinskem društvu slepih in slabovidnih Celje menimo, da smo dolžni prispevati svoj delež k ohranjanju delujočega zdravstvenega sistema in javnega zdravja. To pomeni odgovorno in trdno zavezo, da naredimo vse, da zaradi naših aktivnosti ne bo prišlo do novih okužb zaradi Coronavirusa (COVID-19), ki se bliskovito širi po Sloveniji. Potrebno je torej narediti vse, da se upočasni njegovo širjenje.

V ta namen so na podlagi razglašene epidemije Svet za nacionalno varnost, Ministrstvo za zdravje, Nacionalni inštitut za javno zdravje, Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport predvideli, sprejeli, naložili in priporočili številne ukrepe, ki jih nameravamo v čim večji možni meri uresničevati tudi mi.

Na društvu so tako do nadaljnjega ODPOVEDANE VSE AKTIVNOSTI.

Za vsa nujna vprašanja smo dosegljivi izključno na:

 - elektronskem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.,

- Edvard Vodeb, predsednik na m. številki 041 425 500,

- Vesna Božičkovič, tajnik na m. številki 051 396 570.

Za vse slepe in slabovidne Zveza v sodelovanju z NIJZ pripravlja o virusu in bolezni informacije v prilagojeni obliki – to je brajici, zvoku in povečanem tisku. Informacije bodo objavljene na spletni strani ZDSSS in na naši fb strani. Kdor želi, da mu informacije pošljemo v brajici ali povečanem tisku naj nas pokliče ali piše na gornje kontakte.

Bodimo odgovorni, prispevajmo k svoji varnosti in varnosti drugih.

Srečno in ostanite zdravi.

Vesna Božičkovič,                                                                                     Edvard Vodeb,

tajnik                                                                                                            predsednik