Od 20. do 23. maja 2024 vas vabimo  na aktivnosti v okviru večdnevnega izvajanja posebnih socialnih programov društva slepih in slabovidnih Celje, v domu oddiha ZDSSS v Izoli.

Z organiziranim avtobusnim prevozom se bomo odpeljali v Izolo v Dom oddiha Zveze društev slepih in slabovidnih Slovenije. Po kosilu in namestitvi po sobah bomo povedali vse o posebnih socialnih programih za slepe in slabovidne, podrobneje predstavili nekaj aktivnosti društva ter povedali nekaj o kraju, kjer bomo preživeli  štiri dni in se seveda spoznali.

V času izvajanja programov bomo spoznali  tehnike zdravega življenja, izvedli delavnico na temo sproščanja in zelišč, se odpravili na kopanje na bližnje kopališče v hotel Delfin. Pripravili vam bomo predstavitev tehničnih pripomočkov za slepe in slabovidne, se pomerili v družabnih igrah in vrtnem kegljanju, se pogovorili o prilagoditvi okolja osebam z okvaro vida,  ter se družili ob skupnem pikniku.

Na voljo vam bo tudi individualno svetovanje s področja socialnega varstva in individualna pomoč za tehnične pripomočke. Skratka obljubljamo vam, da nam ne bo dolgčas. ????

     Še nekaj informacij:

Zagotovljen je polni penzion, odvisno od vremena tudi mogoče piknik. Sobe so eno in dvoposteljne. Imeli bomo prosti čas za sprehode. Za ohranjevanje zdravja bo na voljo masaža.

Vaš prispevek je 130 €.  Vse zainteresirane vljudno vabimo da se prijavite. TRR društva je SI56 0400 1004 8654 219, namen Izola, ime in priimek udeleženca! Prijave zbiramo do zapolnitve mest oz. najkasneje do 10.05.2024. Število mest je zaradi razpoložljivih sob omejeno. 

Vsi prijavljeni natančna pisna navodila prejmete za oba dogodka še pred odhodom. Dodatne informacije dobite v društveni pisarni, na tel. št. pisarne 03 - 493 00 50, ali 051 396 570 - Vesna  ali 069 783 256-Sanja, ali po e-pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Vljudno vabljeni.