Prispevki

Bazar Štore

Četrtkov dopoldan, v minulem tednu, smo preživeli v Štorah. Tam smo na Bazarju, ki ga vsakoletno organizirajo, imeli predstavitveno in izkustveno stojnico. 
Vsem, ki so se ustavili ob naši stojnici, smo z veseljem pokazali pripomočke in igre za slepe in slabovidne. Najbolj pogumni so se lahko preizkusili tudi v hoji z belo palico. 
Da pa je bilo na naši stojnici še bolj zanimivo, pa je naša članica Jana P., izdelovala živali iz papirja in predstavila svojo knjigo, Pravljice za Nevo. 
Bilo je aktivno in zanimivo dopoldne, predvsem pa prijetno in polno tako pridobljenega, kot podeljenega, znanja. Aja, seveda, tudi navijaškega duha, saj smo se ob koncu Bazarja pridružili gledalcem kolesarke dirke, ki je potekala skozi Štore. 

Več fotograifj si lahko ogledate na naši Facebook strani.  

Dotik slepote

Včerajšnji večer smo preživeli v duhu kulture.
Bili smo del pogovornega večera »Dotik slepote« v knjižnici Velenje, na katerem je ga. Sonja Pungertnik predstavila svojo življenjsko zgodbo in svojo knjigo. 
Na dogodku je sodelovala tudi ga. Petra Jančar – oblikovalka nakita z napisi v brajici. 
Hvala za en čudovit večer, mi smo se vsekakor imeli zelo lepo! 
 
Več fotografij lahko vidite na naši Facebook strani.
 

Taktična gasilska vaja

Včeraj se je na našem Društvu odvijala taktična vaja pod vodstvom operativne enote Pgd Škofja Vas. 
Zaradi specifike naše populacije je bila tako taktična vaja zelo poučna in dragocena izkušnja za vse vpletene - gasilce, naše člane ter seveda tudi zaposlene.
Vsi smo, v sicer umetno nastali situaciji, dobili nove vpoglede in spoznanja, za katera pa si sicer ne želimo, da bi jih izkusili v realni situaciji.
Hvala, Pgd Škofja Vas, za sodelovanje in nove izkušnje. ❤️
Veselilo nas je biti del vaše oz. zdaj, skupne, zgodbe. ✍️

Za več fotografij poglejte na našo Facebook stran.