ZOOM SREČANJE

Trenutne razmere so nas privedle do sprememb na vseh področjih življenja. Tako bomo vsaj začasno morali tudi potrebo po druženju vzpostaviti drugače, preko spleta ali telefona. Ravno zato vam omogočamo, da na delavnici z našo pomočjo spoznate program Zoom, ki omogoča pogovore v živo z željeno osebo. Naučili se boste povezati s programom in ga uporabljati. Poskušali, vam bomo odgovoriti, na vprašanja, ki se vam ob tem porajajo. Informacije, vezane na prijave, program ipd. so navedene v prilogi. OBVEZNE PRIJAVE DO 11.11. do 14 ure.

POGOVORNA SKUPINA

Dan je lep in življenje je krasno. Ozrite se okoli sebe, nasmehnite se in uživajte. Tudi če niso idealne okoliščine za to.

Na zadnjih dveh srečanjih smo se pogovarjali o osebnostnih mejah. Nekako je prišlo v ospredje to, kako se ob nečem, kar te razjezi, spravi v nejevoljo, sprostiš, da lažje postaviš mejo. O tem bomo spregovorili v sredo 18.11. ob 9uri. PRIJAVE SO OBVEZNE do 16.11. na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Več informacij v priponki. Vljudno vabljeni.


MREŽA SPREMLJEVALCEV NA ZDSSS

Sporočamo vam, da bomo na Zvezi društev slepih in slabovidnih Slovenije v soboto, 28. 11. 2020 organizirali usposabljanje spremljevalcev slepih in slabovidnih. Če veste za koga, ki bi se želel pridružiti Mreži spremljevalcev slepih in slabovidnih, ga prosimo obvestite o usposabljanju. Prijave zbiramo do ponedeljka, 23. 11. 2020 na telefonski številki klicnega centra: 01 4700 244 ali na elektronskem naslovu: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Najlepša hvala. Tajništvo ZDSSS.