Knjiga je lahko najlepše darilo!

Z nakupom pesniške zbirke Srečanje srca, duše in narave, naše članice, ga. Karmen Kukovič, bodo sredstva namenjan za nakup tehničnih pripomočkov, ki pripomorejo h kvalitetnejšemu  in samostojnejšemu življenju slepih in slabovidnih oseb ter za delovanje društva.

Naročila za pesniško zbirko, ki stane 15 EUR sprejemamo na e-naslovu: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..  Lahko vam izdamo tudi e-račun.

Slike

 Slika: Edvard Vodeb, predsednik Medobčinskega društva slepih in slabovidnih Celje na literarnem večeru ob slavnostnem prevzemu pesmarice Srečanje srca, duše in narave iz rok slabovidne avtorice Karmen Kukovič.

 

UTRINEK:

"Vesela sem, ko lahko prisostvujem dogodkom, na katerih ljudje predstavijo in pokažejo svoje izdelke, s katerimi uresničijo svoje želje in sanje, saj iz svojih izkušenj vem, koliko truda moramo pogosto vložiti za doseganje željenih ciljev in sanj.

Sama nimam »pesniške žilice«, zato še toliko bolj občudujem našo članico Karmen, ki nam je  v svoji pesniški zbirki Srečanje srca, duše in narave podarila toliko lepih besed, verzov in rim s pravimi mislimi za današnji čas. Čeprav sem slepa, sem čutila njen vesel in ponosen obraz, ko je v rokah prvič držala sveže natisnjeno pesniško zbirko in tako sva se skupaj veselili.

Ravno te dni pa lahko pesmi prebiram samostojno, saj je pesniška zbirka sedaj na voljo tudi v zvočni obliki, kar je za nas slepe izrednega pomena. Rada imam verze, ki v sebi nosijo življenjska sporočila in prav zato mi je ta zbirka še posebej všeč. Hvaležna sem za dobrodelnost, ki jo je izkazala Karmen, ko se je odločila, da bo ves izkupiček od prodanih knjig namenjen Medobčinskemu društvu slepih in slabovidnih Celje, katerega članic sem tudi sama."
Sanja Kos, članica Medobčinskega društva slepih in slabovidnih Celje